Fotoshoot

2008-02-28

Tijdens een fotoshoot zijn er diverse mogelijkheden. Dit is geheel afhankelijk van het doel van de fotoshoot, de wensen van de opdrachtgever en het centrale onderwerp van de fotoshoot. Al deze zaken worden op voorhand uitvoerig doorgesproken om zo tot een gewenst resultaat te komen. Hieronder bespreek ik een aantal afzonderlijke mogelijkheden, maar mocht uw wens er niet tussen staan, neem dan contact met mij op zodat we kunnen kijken of we elkaar hierin kunnen vinden.

Paardenfotoshoot.
Voor een fotoshoot is het van groot belang dat het paard schoon is en er weinig storende factoren in de omgeving zijn. Dit komt de foto’s ten goede. Tijdens een paardenfotoshoot zijn er allerlei mogelijkheden; standfoto’s met of zonder ruiter, rijfoto’s, vrijheidsfoto’s, detailfoto’s. Alle wensen worden vooraf doorgenomen zodat hier rekening mee gehouden kan worden en de fotoshoot leidt tot het gewenste resultaat.

Mensenfotoshoot.
Voor een mensenfotoshoot geldt dat het model zich op zijn gemak moet voelen. Dit maakt het uiteindelijk gemakkelijker om met de camera te spelen. Tijdens een mensenfotoshoot kan er gekozen worden voor een mooie natuurlijke omgeving of authentieke locatie. Het model dient zelf zorg te dragen voor de make-up en kleding.

Overige dieren
Naast paarden is het ook mogelijk om andere dieren op de foto te laten zit. Dit zal altijd gebeuren in overleg met de eigenaar aangezien hij zijn dier het beste kent.

Kosten
Tijdens een fotoshoot zal er uitgebreid de tijd genomen worden om de foto’s te maken die worden gewenst. Kijk voor meer informatie over de fotoshoot bij informatie. De kosten zijn exclusief reiskosten á € 0,20 per kilometer vanuit Houten.

1 Fotomodel – € 35,-
2 Fotomodellen – € 65,-

Bij het aangaan van een overeenkomst met Splash Pictures gaat u (stilzwijgend) akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier voor de algemene voorwaarden.